Informații despre transport

Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier, in zonele geografice indicate in formularul de comanda.

Costurile de transport sunt urmatoarele:

1. Pentru comenzile cu o valoare totala mai mica de 100 lei lei, taxa de transport este de 20 lei.

2. Pentru comenzile cu o valoare totala mai mare sau egala cu 100 lei, vei beneficia de livrare gratuita, indiferent de punctul de livrare din Romania.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier. SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea site-ului.

Atentie!
In cazul trecerii eronate a codului postal de catre client in formularul de comanda, clientul este direct raspunzator de eventuala livrare la o adresa gresita si va suporta taxele de retrimire la adresa corecta. Acest fapt se datoreaza generarii automate a AWB-ului in momentul finalizarii comenzii.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc, dar nu poate depasi durata de 30 de zile de la efectuarea comenzii.