Termeni şi condiţii

Termeni si Conditii

Utilizarea paginilor electronice si a serviciilor puse la dispozitie pe www.SafeIT.ro de catre vizitatorii / userii acestora implica acceptarea neconditionata de catre acestia a Termenilor si conditiilor prezentati pe site si se aplica intregului continut al www.SafeIT.ro. Vizitatorul / utilizatorul isi asuma obligatia de a parcurge acesti termeni cu atentie inainte de a utiliza serviciile acestui site, orice informatie cuprinsa in aceasta sectiune neputand forma obiectul unei reclamatii de nerespectare a obligatiei legale de informare.

Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi actualizata si se va regasi intr-un format ce poate fi accesat pe site si cu privire la care se va obtine acceptul utilizatorului, acesta fiind o conditie de finalizare a comenzii. Folosirea serviciilor site-ului www.SafeIT.ro dupa postarea modificarilor operate pe acest site presupune acceptul neconditionat al acestora.

1. CONTACT

Site-ul www.SafeIT.ro reprezinta un magazinul online si este administrata local de catre S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. Sediul companiei se afla in Curtea de Arges, Strada Daniel Sterescu Nr. 46.

S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. este inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J3/453/19.02.2021 si are Cod Unic de Inregistrare 43772012.

    PROPRIETATEA INTELECTUALA

Drepturi de autor si Marci Inregistrate

Toate aspectele site-ului legate de design, text, grafica, produse, fotografiile acestora sunt proprietatea S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Toate drepturile de folosinta si utilizare a continutului acestui site sunt rezervate proprietarului, S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L.

    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Utilizarea paginilor electronice, a continutului si serviciilor site-ului www.SafeIT.ro. de catre vizitatori / utilizatori implica acordul lor neconditionat asupra conditiilor stabilite mai jos .

Conditii de CONFIDENTIALITATE

    Care sunt informatiile personale ce trebuie specificate atunci cand este plasata o comanda?

Pentru a efectua orice tranzactie prin intermediul magazinului on-line www.SafeIT.ro, respectiv plasarea online a comenzilor de produse, compania va furniza urmatoarele informatii personale ale clientului: nume si prenume complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail,  catre firma partenera pentru servicii postale. Se vor furniza doar informatiile specifice cuprinse in formularul de comanda.

2. Pot fi dezvaluite detalii altor companii/terte parti?

Informatiile de orice natura furnizate de catre vizitatori/utilizatori ai site-ului www.SafeIT.ro devin proprietatea S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa nu vor fi facute de SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al vizitatorului/utilizatorului site-ului www.SafeIT.ro.
Prin transmiterea de informatii prin intermediul acestui site, utilizatorul ofera companiei SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL acces nerestrictionat la acestea, in limitele prezentate in Termeni si Conditii. SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL protejeaza datele cu caracter personal conform Legii nr.677/2001 si nu va fi raspunzator pentru nerespectarea unei obligatii de pastrare a confidentialitatii informatiilor trimise decat in limitele prevazute de legislatia in vigoare.

In cazul in care vizitatorul / utilizatorul opteaza pentru plata prin card bancar, informatiile cu caracter personal vor fi comunicate bancii, prin intermediul furnizorului de plati online PayU (de exemplu, numarul cardului bancar sau numarul contului), asigurand in acest fel un nivel ridicat de securitate.

In cazul in care vizitatorul / utilizatorul opteaza pentru livrarea la domiciliu, informatiile cu caracter personal vor fi comunicate catre firma partenera pentru servicii postale, asigurand in acest fel efectuarea serviciului.

    De ce ar trebui sa oferi informatiile tale personale?

www.SafeIT.ro se foloseste de informatiile furnizate de tine in cadul formularului de comanda pentru a te contacta in ceea ce priveste ( i ) livrarea comenzii la resedinta, ( ii ) pentru confirmarea si identificarea clientului, ( iii ), prezentarea produselor noi sau alternative oferite de www.SafeIT.ro, ( iv ) prezentarea ofertelor speciale de pe site-ul www.SafeIT.ro, ( v ), prezentarea ofertelor si stirilor companiei SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL ( vi ) pentru facilitarea contactului via telefon sau internet , ( vii ) oferirea de diverse cadouri sau premii castigate in urma participarii la activitatile promotionale initiate de GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL.

Poti alege daca doresti sau nu sa primesti astfel de comunicari de la www.SafeIT.ro trimitand o cerere scrisa la adresa de e-mail gv@SafeIT.ro .

Prezentarea de catre vizitator / utilizator a datelor cu caracter personal impreuna cu acordul asupra Termenilor si conditiilor, presupune acceptul asupra utilizarii acestor informatii de catre angajatii SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL pentru motivele mentionate mai sus. In niciun alt caz www.SafeIT.ro nu poate sa transmita datele tale personale, fara a avea in prealabil consimtamantul tau, exceptie facand solicitarile din partea autoritatilor in conditiile prevazute de legislatia aplicabila.

     4.   SECURITATE

Site-ul www.SafeIT.ro utilizeaza protocolul SSL, un certificat pentru securizarea tranzactiilor online. In acest fel cripteaza toate informatiile personale, cum ar fi numarul cardului bancar, numele si adresa, astfel incat sa nu poata fi citite sau modificate in timpul transferului pe Internet. Certificatul de securitate SSL al SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL este emis de catre compania Thawte.

Protocolul SSL (Secure Sockets Layer) reprezinta in acest moment standardul mondial in certificarea site-urilor online pentru utilizatorii finali si pentru criptarea informatiei schimbate intre utilizatorii si serverele web. O comunicare criptata SSL presupune ca tot schimbul de informatii intre un client si un server sa fie criptat de catre software-ul trimitator si decriptate de software-ul primitor, asigurand astfel protectia informatiilor personale pe durata.

    Produse - Disponibilitate - Caracteristici

Produsele disponibile spre vanzare, caracteristicile si preturile acestora se afla online pe www.SafeIT.ro si sunt accesibile tuturor utilizatorilor. Acestia pot cauta mai multe informatii despre produs facand click pe poza produsului.

S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. garanteaza informarea clientilor cu privire la disponibilitatea produselor prezentate pe www.SafeIT.ro

S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. face zilnic toate eforturile pentru a furniza informatiile necesare prezentarii produselor (actualizarea stocului, preturi, specificatii, etc). Cu toate acestea, pentru a reduce riscul aparitiei unei erori, recomandam ca inainte de check out sa ne contactezi in cazul in care anumite preturi sau specificatii de produs par a fi necorespunzatoare.

Preturile produselor afisate pe site contin TVA. Magazinul online www.SafeIT.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o informare prealabila.

6. Comandarea produselor si protectia consumatorului

Comenzile prin intermediul magazinului on-line constituie un contract de vanzare la distanta asa cum este reglementat de Legea nr. 365/2002 si OG nr. 34/2014. SC GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL garanteaza respectarea prevederilor OG nr. 21/1992, conform careia cumparatorul se poate adresa ANPC, avand la dispozitie o linie telefonica cu tarif normal: 0219551 (alte informatii gasiti pe site-ul ANPC).

7. DIVERSE

In caz de Forta Majora declarata potrivit reglementarilor legale si caz fortuit, constand in evenimente ce nu tin de activitatea S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. si care nu poti fi preintampinate sau evitate, S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru neindeplinirea obligatiilor.

In cazul in care nu ai primit produsele comandate, te rugam sa contactezi cat mai curand posibil un reprezentant la adresa de e-mail gv@SafeIT.ro. in vederea facilitarii unui raspuns rapid, iti recomandam sa specifici  numarul comenzii care ti-a fost transmis dupa plasarea comenzii.

S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru accesarea site-ului prin intermediul unor legaturi nesigure (accesarea linkului de pe un alt site sau accesarea de pe site-ul www.SafeIT.ro a unui link care reprezinta o legatura catre un site nesigur din punct de vedere al securitatii) sau pentru faptul ca un utilizator al site-ului www.SafeIT.ro intampina dificultati de accesare a site-ului care nu se datoreaza vreunei culpe de administrare a acestuia. Orice disfunctionalitate trebuie adusa la cunostinta S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. la adresa de e-mail gv@SafeIT.ro in vederea analizarii si remedierii problemelor tehnice in cel mai scurt timp posibil.

S.C. GV SAFE TECHNOLOGY SOLUTIONS S.R.L. nu este raspunzator pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.